U bent hier

Alzheimercafé geheugensteun

21-12-2016

Kapelle-21-2016 - Alzheimercafé Geheugensteun

Geheugensteun is een ontmoetingsplaats in de gemeenten Kapelle, Borsele en Reimerswaal voor mensen met geheugenproblemen, dementie, alzheimer, hun partners, familieleden en vrienden. Zij kunnen hier mensen ontmoeten die in dezelfde situatie verkeren en daar steun uit putten. Ook hulpverleners en andere belangstellenden zijn van harte welkom. Bij ieder bijeenkomst van Geheugensteun zijn deskundigen aanwezig waar u vragen aan kunt stellen over geheugenproblemen en het omgaan hiermee.

Geheugensteun doet verschillende locaties en dorpen aan.

Dinsdag 17 januari is ons thema: mantelzorg - mogelijkheden tot ondersteuning. Mantelzorg is voor veel mensen vanzelfsprekend, maar kan ook (te) zwaar worden. Waar kunt u terecht als mantelzorger van iemand met dementie?

Spreker: Iris Rijke, steunpunt mantelzorg Cederhof welzijn, Locatie: Dorpshuis de Vroone, C.D. Vereekestraat 74, Kapelle.  Ontvangst vanaf: 19.00 uur, Aanvang: 19.30 uur

Tijdens de bijeenkomsten is er volop gelegenheid om in ontspannen sfeer met elkaar te praten. Er is ook een informatietafel beschikbaar met folders en boeken.

U hoeft zich niet van tevoren op te geven. De toegang is gratis.



Werken bij Cederhof? Bekijk onze vacatures
Vragen over mantelzorg? Wij helpen u graag
Contact