U bent hier

Digisterker!

31-08-2016

Kapelle - 31 augustus 2016- Bibliotheek en Cederhof welzijn helpen mensen met het werken met de digitale overheid.

De computercursus "Digisterker" helpt inwoners van de gemeente Kapelle omgaan met de elektronische dienstverlening van de digitale overheid. Het gaat om zaken als het online aanvragen van huurtoeslag of DigiD, het doorgeven van een verhuizing of informatie aanvragen over de opbouw van de AOW.

Cursus

De cursus bestaat uit vier bijeenkomsten van twee uur (steeds van 09:30 tot 11:30 uur) en wordt gegeven door een gecertificeerde docent en een vrijwilliger. Stap-voor-stap worden de verschillende onderdelen uitgelegd. Tijdens de cursus gaat men zelf oefenen. Het is daarom belangrijk dat men zelf al een beetje bekend is met de computer. Wie dat niet is, wordt aangeraden eerst de basisinternetcursus computergebruik te volgen bij het digitaal lokaal van Cederhof welzijn.

Interesse?

De bijeenkomsten zijn op maandagochtend te volgen in Dorpscentrum de Wemel, Dorpsplein 1 4424 CA Wemeldinge. Data: 14, 21 en 28 november en 12 december 2016. Voor meer info en aanmelding kunt u contact opnemen met Cederhof welzijn: 0113-343474 of loop binnen bij inloopspreekuur "de Wegwiezer".



Werken bij Cederhof? Bekijk onze vacatures
Vragen over mantelzorg? Wij helpen u graag
Contact