U bent hier

Nieuwe locatie voor Cederhof en Buurtteam

03-10-2016

De gemeente Kapelle en Cederhof willen het welzijnswerk en het buurtteam nog toegankelijker maken door een eigen herkenbare nieuwe locatie te realiseren waar inwoners van de gemeente makkelijk binnen kunnen lopen.

Momenteel kunnen inwoners van Kapelle in Cederhof of in gebouw de Basis terecht voor hulp van het welzijnswerk of buurtteam.

Het nieuwe kantoor in Kapelle wordt een plaats waar alle inwoners van de gemeente  terecht kunnen voor informatie, zorg, hulp en advies. Er is gekozen voor een locatie naast de in aanbouw zijnde nieuwe senioren flat aan de Bruelisstraat en naast de nieuwe apotheekhoudende huisartsenpraktijk Bakx/Riemeijer. Hierdoor zijn voorliggende en 1e lijns- voorzieningen dicht bij elkaar. Dit biedt niet alleen inwoners gemak, maar ook de verschillende hulpverleners.

Binnenkort wordt begonnen met de verbouwing van twee woningen aan de Bruelisstraat 107 en 109.

Met deze nieuwe locatie wil de gemeente Kapelle niet alleen de medewerkers van Cederhof welzijn, maar ook  de medewerkers van het buurtteam een lokale werkplek bieden. In het buurtteam werken maatschappelijk werkers, wijkverpleegkundigen, de wijkagent, casemanager dementie, cliëntondersteuners, wijkbeheerders, maar ook vrijwilligers van verschillende organisaties samen.  



Werken bij Cederhof? Bekijk onze vacatures
Vragen over mantelzorg? Wij helpen u graag
Contact