U bent hier

Verhuizing Cederhof welzijn en buurtteam Kapelle

17-03-2017

Kapelle - maart 2017 - De gemeente Kapelle en Cederhof willen het welzijnswerk en het buurtteam nog toegankelijker maken door een eigen herkenbare nieuwe locatie te realiseren waar inwoners van de gemeente makkelijk binnen kunnen lopen. Momenteel kunnen inwoners van Kapelle in Cederhof, gebouw de Basis en de Wemel terecht voor hulp van het welzijnswerk of buurtteam.

Het nieuwe kantoor in Kapelle wordt een plaats waar alle inwoners van de gemeente terecht kunnen voor informatie, zorg, hulp en advies. Er is gekozen voor een locatie naast de in aanbouw zijnde nieuwe senioren flat aan de Bruelisstraat en naast de nieuwe apotheekhoudende huisartsenpraktijk Bakx/Riemeijer. Hierdoor zijn voorliggende en 1e lijns- voorzieningen dicht bij elkaar. Dit biedt niet alleen inwoners gemak, maar ook de verschillende hulpverleners.

Met deze nieuwe locatie wil de gemeente Kapelle niet alleen de medewerkers van Cederhof welzijn, maar ook de medewerkers van het buurtteam een lokale werkplek bieden. In het buurtteam werken maatschappelijk werkers, wijkverpleegkundigen, de wijkagent, casemanager dementie, cliëntondersteuners, wijkbeheerders, maar ook vrijwilligers van verschillende organisaties samen.

Eind april begin mei zal de nieuwe locatie in gebruik worden genomen. Momenteel wordt er druk verbouwd. Op 19 mei zal het gebouw samen met "de flat" officiële worden geopend.

Cederhof welzijn en het buurtteam zijn telefonisch en op afspraak de hele week te bereiken via 0113-343474. De openingstijden worden: iedere maandag t/m donderdag tussen 10.00 – 12.00 uur. Op vrijdag is van 10.00-12.00 uur een spreekuur in Wemeldinge. Op dinsdagmorgen in Kapelle en vrijdagmorgen in Wemeldinge is er tijdens het spreekuur van het buurtteam ook een formulierenspreekuur. De naam "de Wegwiezer" zal komen te vervallen.



Werken bij Cederhof? Bekijk onze vacatures
Vragen over mantelzorg? Wij helpen u graag
Contact