U bent hier

Verblijf in Cederhof

Verpleeghuiszorg

In de verpleegunit van Cederhof zorg zijn 21 éénkamer appartementen. 13 voor cliënten met een psychogeriatrische verpleeghuisindicatie en 8 voor cliënten met een somatische verpleeghuisindicatie. 

In de verpleegunit heeft elke cliënt een eigen appartement (zit-slaapkamer) van ongeveer 24 m2 met eigen sanitaire voorzieningen. In het WLZ-kompas van het Zorginstituut leest u waar de instelling voor zorgt, wat onder  de Wet Langdurige Zorg (WLZ) valt en waar u zelf voor moet zorgen. Het appartement is voorzien van een intercom/alarm systeem.

Het principe van kleinschalig wonen wordt op de psychogeriatrische afdeling vorm gegeven. Hier treft u twee woon-groepen aan van zes of zeven cliënten. Er zijn twee huiskamers voor de  cliënten, en de zorg en dienstverlening wordt ‘op maat’ verstrekt. 

We werken met een klein en vast team per huiskamer. Om persoonlijke zorg te bieden vinden we het belangrijk persoonlijk betrokken te zijn bij u als cliënt, elkaar te kennen en samen te werken met uw mantelzorg: "samen zorgen we beter".

Verzorgingshuiszorg

Voor cliënten met een verzorgingshuisindicatie (verblijf zonder behandeling) zijn er in Cederhof 38 tweekamer appartementen, die verdeeld zijn over 3 etages. Elk appartement (48 – 52 m2) heeft een aparte zitkamer met open keuken en een aparte slaapkamer met aangrenzend een ruime sanitaire ruimte. Er is een hang- en legkast en aansluitingen voor radio, televisie en telefoon. In het WLZ-kompas van het Zorginstituut leest u waar de instelling voor zorgt, wat onder de WLZ valt en waar u zelf voor moet zorgen. Het appartement is voorzien van een intercom/alarm systeem.We werken met een klein en vast team per etage. Om persoonlijke zorg te bieden vinden we het belangrijk persoonlijk betrokken te zijn bij u als cliënt, elkaar te kennen en samen te werken met uw mantelzorg: "samen zorgen we beter".

In het verzorgingshuis (verblijf zonder behandeling) is uw eigen huisarts (gevestigd in Kapelle) verantwoordelijk voor uw medische behandeling.

Als u in het verzorgingshuis woont kunt u gebruik maken van de diensten van Cederhof zoals het restaurant, de activiteiten en de groepsgerichte begeleiding in de huiskamers.

Voor nadere informatie kunt u contact opnemen met dhr. Victor Siefkens (manager zorg verblijf).

 

 

 Werken bij Cederhof? Bekijk onze vacatures
Vragen over mantelzorg? Wij helpen u graag
Contact