U bent hier

Verblijf in Cederhof

Verpleeghuiszorg

In de verpleegunit van Cederhof zorg zijn 20 éénkamer appartementen. 14 voor cliënten met een psychogeriatrische verpleeghuisindicatie en 6  voor cliënten met een somatische verpleeghuisindicatie.  

In de verpleegunit heeft elke cliënt een eigen appartement (zit-slaapkamer) van ongeveer 24 m2 met eigen sanitaire voorzieningen. In het WLZ-kompas van het Zorginstituut leest u waar de instelling voor zorgt, wat onder  de Wet Langdurige Zorg (WLZ) valt en waar u zelf voor moet zorgen. Het appartement is voorzien van een intercom/alarm systeem.

Het principe van kleinschalig wonen wordt op de psychogeriatrische afdeling vorm gegeven. Hier treft u twee woon-groepen aan van zes tot acht cliënten. Er zijn twee huiskamers voor de  cliënten, en de zorg en dienstverlening wordt ‘op maat’ verstrekt. 

We werken met een klein en vast team per huiskamer. 

Voor informatie kunt u contact opnemen met mw. Bep Hogeveen (teamleider Cederhof zorg).

Verzorgingshuiszorg

Voor cliënten met een verzorgingshuisindicatie  zijn er in  Cederhof  38  tweekamer appartementen, die verdeeld zijn over 3 etages. Elk appartement (48 – 52 m2) heeft een aparte zitkamer met open keuken en een aparte slaapkamer met aangrenzend een ruime sanitaire ruimte. Er is een hang- en legkast en aansluitingen voor radio, televisie en telefoon. In het WLZ-kompas van het Zorginstituut  leest u waar de instelling voor zorgt, wat onder de WLZ valt en waar u zelf voor moet zorgen. Het appartement is voorzien van een intercom/alarm systeem.

We werken met een klein en vast team per etage.

Voor nadere informatie kunt u contact opnemen met dhr. Victor Siefkens (teamleider Cederhof zorg).

Logeren of tijdelijk verblijf

Er zijn in Cederhof 2 logeer of tijdelijk veblijf appartementen. Dit zijn gemeubileerde zit-slaap kamers met eigen sanitair. Het appartement is voorzien van een intercom/alarm systeem.

Voor nadere informatie kunt u contact opnemen met dhr. Victor Siefkens (teamleider Cederhof zorg).

 

 Werken bij Cederhof? Bekijk onze vacatures
Vragen over mantelzorg? Wij helpen u graag
Contact