U bent hier

Kwaliteit en keurmerken

Keurmerk in de zorg

Cederhof heeft een PREZO Gouden keurmerk in de zorg voor zowel verpleeghuiszorg als de wijkverpleging/dagverzorging. Dit is een keurmerk voor de kwaliteit van zorg binnen de sector verpleging en verzorging. Onafhankelijk onderzoeksbureau PERSPEKT heeft na uitvoering onderzoek en uitgebreide client tevredenheidsonderzoeken vastgesteld dat Cederhof voldoet aan het wegingskader van het PREZO Gouden keurmerk in de zorg voor het leveren van verantwoorde zorg. Cederhof werd door het audit team geroemd om hun persoonlijke aandacht! Het gouden keurmerk is 3 jaar geldig. Cederhof was reeds in 2012 in het bezit van het gouden keurmerk en heeft het in maart 2023 weer gecontinueerd. 

CQ index

Periodiek onderzoeken wij de cliënt tevredenheid met betrekking tot de door Cederhof verstrekte zorg- en dienstverlening. Door middel van onderzoek door een onafhankelijk onderzoeksbureau worden kwaliteitsmetingen (de zgn. CQ-index) uitgevoerd.

De uitslagen van deze onderzoeken over 2023 staan hier voor verpleeghuis Cederhof en hier voor de wijkverpleging.

Keurmerk voedselveilig 

Tijdens de jaarlijkse audit voor voedselveilig 2023 kregen wij een rapportcijfer van 7,6.Werken bij Cederhof? Bekijk onze vacatures
Vragen over mantelzorg? Wij helpen u graag
Contact