U bent hier

Vrijwilligerswerk

VrijwilligersKapelle

Cederhof welzijn zet zich in voor iedereen die zich bezig houdt met vrijwilligerswerk. Wij zijn er voor de vrijwilligersorganisaties, mensen die vrijwilligerswerk doen en diegenen die belangstelling hebben voor vrijwilligerswerk.  VrijwilligersKapelle heeft een eigen website en folder, die u hier kunt downloaden.

Digitale vrijwilligers vacaturebank

Het doel van de digitale vrijwilligersvacaturebank is om non-profit en vrijwilligersorganisaties, die op zoek zijn naar vrijwilligers, in de gelegenheid te stellen vacatures aan te bieden. Tevens kunnen vrijwilligers die op zoek zijn naar vrijwilligerswerk zelf zoeken in het aanbod van de (lokale) organisaties. Ga naar www.vrijwilligerskapelle.nl voor alle vacatures en informatie over vrijwilliger zijn. 

Om vacatures te kunnen plaatsen of vrijwilligerswerk te zoeken moet u zich eerst bij de vacaturebank aanmelden; na aanmelding ontvangt u uw inloggegevens en een handleiding. Hiermee kunt u zelf vacatures plaatsen, beheren en reageren. Cederhof welzijn biedt zo nodig uitleg en ondersteuning bij de inschrijving op de vacaturebank. 

Praktische ondersteuning verenigingen

Ook verenigingen en clubs bieden wij in samenwerking met de gemeente Kapelle praktische hulp

  • Advies en informatie bij opzetten “nieuwe” initiatieven en activiteiten
  • Vergaderlocatie
  • Uitleen beamer
  • Kopieerservice
  • VNG verzekering vrijwilligers en mantelzorgers
  • Cursusaanbod voor verenigingen

Vrijwilligerswerk bij Cederhof welzijn

Ook Cederhof welzijn kan niet zonder vrijwilligers. Gelukkig zijn er veel mensen die ons werk ondersteunen. Ze bezorgen maaltijden, begeleiden activiteiten, ondersteunen mantelzorgers, bezoeken ouderen en/of kwetsbare mensen of verstrekken informatie. Ieder op zijn eigen manier en vanuit zijn eigen al opgebouwde kennis en ervaring. We kunnen altijd gemotiveerde mensen gebruiken! Werken bij Cederhof? Bekijk onze vacatures
Vragen over mantelzorg? Wij helpen u graag
Contact