U bent hier

Bijeenkomst voor ex-mantelzorgers

Categorie: 
Educatie

Geen mantelzorger meer, wat nu?

Het VrijwilligersHuis Borsele, de gemeente Reimerswaal en Cederhof welzijn organiseren in samenwerking met Mezzo een workshop voor (ex-)mantelzorgers die de persoon voor wie ze zorgden zijn verloren.

Een ervaringsverhaal van Mieke
,,Onlangs is mijn partner overleden. Door de leegte en stilte in huis besloot ik weer te gaan werken, maar het gaat niet van harte. Na de eerste drukke tijd wordt het stil. Mensen gaan weer verder met hun leven en hebben geen tijd meer voor je. Ik zorg goed voor mijn gezin, maar ik mis alles in huis wat met hem te maken had. Zoals het helpen met het aankleden, ons kletspraatje over alledaagse dingen en nog veel meer. Ook ben ik ontzettend moe. Gevoelsmatig ziet alles er heel dof uit."

Herkent u dit ook? Dan bent u van harte welkom op de workshop voor ex-mantelzorgers. De rode draad van deze workshop is goed voor uzelf zorgen, juist in situaties van verlies. U krijgt informatie over het belang van goed voor uzelf zorgen, rouw– en verliesverwerking en ondersteuningsmogelijkheden in de eigen gemeente. Ook maakt u kennis met anderen die in dezelfde situatie zitten.

Datum: donderdag 1 november 2018
Locatie: Dorpshuis Ons Dorpsleven, Poelvoordestraat 3, 's-Gravenpolder
Tijd: 14.00 - 16.00 uur (inloop vanaf 13.45 uur)

Entree is gratis, aanmelden verplicht bij Cederhof welzijn, tel. 0113-343474

 Werken bij Cederhof? Bekijk onze vacatures
Vragen over mantelzorg? Wij helpen u graag
Contact