U bent hier

Dag van de Mantelzorg 2018

Categorie: 
Ontspanning

Op zaterdag 10 november a.s. is het de landelijke "Dag van de Mantelzorg". Deze dag worden mantelzorgers in heel Nederland in het zonnetje gezet. Uiteraard mogen mantelzorgers uit de gemeente Kapelle ook weer op een blijk van waardering rekenen! Dit jaar biedt de werkgroep mantelzorg - bestaande uit de gemeente Kapelle, Allévo, Buurtzorg, Cederhof zorg en Cederhof welzijn - mantelzorgers een keuze uit de volgende opties aan:

Een driegangendiner waarbij mantelzorgers kunnen kiezen uit een vis-, vlees- of vegetarisch menu. De restaurants die hieraan meewerken zijn Grand Culinair Café Cederhof te Kapelle Brasserie "Iets anders" te Wemeldinge.

Een heerlijke high tea, aangeboden door gasterij "Schoudee" te Wemeldinge.

Een workshop bloemschikken, verzorgd door Rozenkwekerij Otte te Kapelle.

Een volledig verzorgd avondje naar het theater, in samenwerking met "Kapelle cultureel".

De bij het steunpunt mantelzorg van Cederhof welzijn ingeschreven mantelzorgers, krijgen automatisch een uitnodiging. Onze vrijwilligers en vertegenwoordigers van zorgaanbieders helpen met de organisatie. Mantelzorgers zijn mensen die langer dan 3 maanden en meer dan 8 uur in de week voor iemand zorgen. Een mantelzorger is iets anders dan een vrijwilliger. Mantelzorgers zijn vaak familieleden of buren die vanuit die positie de hulpvrager helpen. Mantelzorgers kunnen zich het gehele jaar door inschrijven bij het steunpunt mantelzorg van Cederhof welzijn en gratis ondersteuning en informatie krijgen.

Mantelzorgers die bij ons zijn ingeschreven en niet in de gelegenheid zijn aan een van de activiteiten deel te nemen, ontvangen een attentie aan huis, verzorgd door Albert Heijn Kapelle.Werken bij Cederhof? Bekijk onze vacatures
Vragen over mantelzorg? Wij helpen u graag
Contact