U bent hier

Repair café

Categorie: 
Educatie

Wat doe je met een vest waarvan de rits kapot is? Of een speelgoedauto waarvan het wiel los zit? Weggooien? Mooi niet! Cederhof welzijn organiseert daarom het Repair café op:

vrijdag 26 oktober tussen 9.30-11.30 in het Cederhof in Kapelle.

Tijdens het Repair Café draait het allemaal om repareren. Onze vrijwilligers staan voor u klaar: Er is een naaister aanwezig met een naaimachine voor reparaties aan kledingstukken of textiel. Onze klussers kunnen u helpen met allerhande kapotte spullen; een broodrooster, lampjes, föhns, fietsen of speelgoed. Alles wat kapot is en kans maakt op een geslaagde reparatie is welkom. Onze aanwezige computervrijwilligers staan klaar om u te helpen met problemen aan u computer of tablet. Zij verzorgen kleine reparaties maar u kunt ook terecht met vragen. De reparaties worden gratis voor u verzorgd. Vergeet u niet zelf benodigdheden zoals bijvoorbeeld een nieuwe rits mee te nemen?

Door repareren te promoten, willen onze vrijwilligers bijdragen aan het verkleinen van de afvalberg. Dat is hard nodig. In Nederland gooien we ontzettend veel weg, ook dingen waar bijna niets mis mee is en die na een eenvoudige reparatie weer prima bruikbaar zouden zijn. Helaas zit repareren bij veel mensen niet meer in het systeem. Met het repair café willen we daar verandering in brengen.

Iedereen is welkom.Werken bij Cederhof? Bekijk onze vacatures
Vragen over mantelzorg? Wij helpen u graag
Contact