U bent hier

Samen bewegen én elkaar ontmoeten

Categorie: 
Beweging

De afgelopen maanden hebben veel mensen noodgedwongen thuis moeten zitten. Hoe fijn zou het zijn om weer naar buiten te kunnen om te bewegen en elkaar te kunnen ontmoeten? In de maanden juli en augustus bieden de gemeente Kapelle en Cederhof Welzijn u hier de gelegenheid voor. We starten op donderdag 9 juli om 10.30 uur bij de Vroone. 

Wat gaan we doen?
We ontmoeten elkaar op donderdagochtend van 10.30 tot 11.30 uur op het terras van 'De Vroone' te Kapelle. Samen gaan we in de buitenlucht bewegen door een combinatie van sport en spelactiviteiten. De ene keer is dit onder begeleiding van een fysiotherapeut, een andere keer doen we oefeningen en een spel met de bal en een volgende keer maken we samen een wandeling. Nadien is er de gelegenheid om iets met elkaar te drinken.

De activiteit richt zich met name op mensen waarvoor het lastig is om aan reguliere sport of beweegactiviteiten deel te nemen. Dit kan bijvoorbeeld zijn door een fysieke beperking, chronische ziekte of verminderde mobiliteit door het ouder worden. Wel is het van belang dat u kunt lopen zonder gebruikt te hoeven maken van hulpmiddelen. De activiteiten zijn geschikt voor alle leeftijden, dus voel u welkom! Het doel is gezellig met elkaar in beweging te zijn.

Uiteraard houden we ons aan de richtlijnen vanuit het RIVM. Alle activiteiten vinden buiten plaats en we houden ten alle tijden 1,5 meter afstand van elkaar.
Om ons aan de richtlijnen te kunnen houden willen we u vragen om op te geven via Cederhof Welzijn 0113-343474 of welzijnclienten@cederhof.euWerken bij Cederhof? Bekijk onze vacatures
Vragen over mantelzorg? Wij helpen u graag
Contact