U bent hier

Brieven vaccinaties voor zorgmedewerkers verpleeghuis Cederhof vandaag uitgereikt!

04-01-2021

Het kabinet heeft voorrang gegeven aan zorgmedewerkers van verpleeghuizen om als eerste groep te worden gevaccineerd. Daarna krijgen de zorgmedewerkers IC, spoedeisende hulp en Covid afdelingen van de ziekenhuizen prioriteit.

Om bewoners van verpleeghuizen zo snel mogelijk te beschermen, is gekozen de zorgmedewerkers als eerste te vaccineren. Om zo een beschermende ring om de meest kwetsbare groep heen te bouwen.

Iedereen verlangt naar een leven zonder coronaregels. Vaccineren is hierin de belangrijkste stap. Als we ons laten vaccineren, kan corona niet meer zomaar om zich heen grijpen en krijgen we stapje voor stapje meer vrijheid terug.

De persoonlijke brieven liggen vandaag voor de zorgmedewerkers verpleeghuis klaar bij de receptie. Haal deze brief svp even op. Vanmiddag gaan de brieven op de post. Deze persoonlijke brief moet je meenemen naar de priklocatie. 

Vanaf vandaag 8 uur kan je het landelijk nummer bellen voor het maken van een afspraak. In Zeeland zijn er 2 locaties: Goes (Zeelandhallen) en Terneuzen. 

Het verzoek is zo spoedig mogelijk te bellen om een afspraak te maken voor vaccinatie.   De vaccinaties starten vanaf vrijdag 15 januari aanstaande in Zeeland. Het nummer is van 8 tot 20.00 uur bereikbaar.

Als er nog vragen zijn, horen we het graag,

Namens het outbreakmanagementteam,

Inge van den Boomen

 Werken bij Cederhof? Bekijk onze vacatures
Vragen over mantelzorg? Wij helpen u graag
Contact