U bent hier

Complimenten Inspectie en Prezo

15-03-2019

"Uit observaties blijkt dat zorgverleners cliënten op een persoonlijke en respectvolle manier aandacht geven. De inspectie ziet dat de zorgverleners die in de huiskamer werken, betrokken en begripvol zijn naar de cliënten. De cliënten worden gezien en gehoord. Zorgverleners praten rustig met de cliënten en raken ze af en toe aan. Een cliënt die bijvoorbeeld behoefte heeft aan fysiek contact krijg in het contact met een zorgverlener even een knuffel. De cliënt geniet hier zichtbaar van."Inspectierapport, maart 2019

De Inspectie concludeert dat zij ziet dat cliënten in Cederhof kunnen rekenen op persoonsgerichte, warme zorg van betrokken en deskundige zorgverleners. Zij kennen de cliënten en stellen hun wensen en verlangens centraal.

Het oordeel uit de terugkoppeling van de Prezo audit was lovend: veel complimenten. Ook vond de auditor de betrokkenheid van de familie fantastisch.

Wat zijn we trots op onze medewerkers, (para)medici en vrijwilligers van Cederhof die elke dag voor onze cliënten zorgen!

Foto: ophangen keurmerk augustus 2018, CederhofWerken bij Cederhof? Bekijk onze vacatures
Vragen over mantelzorg? Wij helpen u graag
Contact