U bent hier

Dagbesteding op 2 juni weer op volle kracht

02-06-2020

Het kabinet heeft bepaald dat de dagbesteding voor thuiswonende kwetsbare ouderen per 1 juni weer open mag. Dit onder voorwaarden van 1,5 meter afstand én veilig vervoer naar de voorziening waar dagbesteding geboden wordt.

De ruimte bij Cederhof biedt voor de dagelijks 8-10 deelnemende cliënten dagbesteding niet de benodigde 1,5 meter ruimte. De vraag om dagbesteding voor de thuiswonende kwetsbare ouderen op volle sterkte te starten is hoog. Voor de cliënten, naasten en mantelzorgers. Een gezellige dag structuur bieden is nodig.

Cederhof is dan ook verheugd dat het bestuur van showkorps Jonge Kracht hun clubgebouw ter beschikking stelt in de maanden juni en juli om dagbesteding voor ouderen in de gemeente Kapelle per 1 juni te starten. Het clubgebouw biedt voldoende ruimte en kan overdag voor dit sociaal, maatschappelijke doel dienen.

Ook de vrijwilligers zijn wij dankbaar dat ze de cliënten thuis willen halen en brengen. Deze vrijwilligers die met hun auto rijden, zullen we de persoonlijke beschermingsmaterialen bieden omdat zij ook de 1,5 meter afstand niet kunnen houden.

Dit alles is mogelijk gemaakt door de gemeente Kapelle die aan deze bijzondere oplossing in deze bijzondere tijd goedkeuring heeft gegeven.Werken bij Cederhof? Bekijk onze vacatures
Vragen over mantelzorg? Wij helpen u graag
Contact