U bent hier

Maximale versoepeling bezoek Cederhof per 1 juli

29-06-2020

Het kabinet heeft gemeld dat vanwege het lage aantal besmettingen er voor verpleeghuizen op voorhand geen beperkingen meer gelden voor het ontvangen van bezoek, noch wat betreft aantal bezoekers noch wat betreft de frequentie van bezoek. De algemene richtlijnen blijven: 1,5 meter afstand en handhygiëne. Ook dat er een goede afstemming met de cliëntenraad, ondernemingsraad en de artsen is.

Om die reden willen we een maximale versoepeling voorstellen. Zoals een verpleegkundige van Cederhof het mooi verwoordde: “Iedereen in Nederland is aan het versoepelen, dat gunnen wij onze bewoners ook!”.

Cederhof heeft één locatie met een receptie. Dat geeft ook de mogelijkheid om het bezoek maximaal vrij te laten. Het voorstel is dat bezoek vanaf woensdag 1 juli niet meer vooraf gepland hoeft te worden. Bezoek is mogelijk wanneer de famillie wilt, en hoelang de familie wilt. Wel blijft de 1,5 meter afspraak. Op het appartement kunnen maximaal 3 bezoekers tegelijkertijd op bezoek komen. Ook kan het bezoek naar buiten met de bewoner gaan. Ook kan de bewoner weer zelf naar buiten gaan als hij/zij dat wilt om een ommetje te maken.

We vertrouwen erop dat we samen in Kapelle deze discipline (1,5 meter afstand) kunnen opbrengen en de veiligheid voor bewoners en zorgmedewerkers borgen.Werken bij Cederhof? Bekijk onze vacatures
Vragen over mantelzorg? Wij helpen u graag
Contact