U bent hier

Nieuwe voorzitter en lid Raad van Toezicht Cederhof

08-10-2021

Verheugd melden we dat Ton Ruikes en Marcel van Schadewijk vanaf heden toetreden tot de Raad van Toezicht Cederhof.  Ton Ruikes zal de functie voorzitter Raad van Toezicht vervullen. Marcel van Schadewijk wordt lid Raad van Toezicht met aandachtsgebied financiën en vastgoed. Marcel zal zitting nemen in auditcomité van de Raad van Toezicht.

Ton Ruikes is een ervaren voorzitter Raad van Toezicht, en heeft als voormalig ziekenhuisbestuurder ruime bestuurlijke ervaring in complexe zorgorganisaties en actuele kennis van het zorglandschap. Ook heeft hij interim-bestuurservaring in de ouderenzorg. Daarbij is Ton Auditor Qualicor Europe (voorheen NIAZ).

Marcel van Schadewijk is manager Finance, Control & Informatie Jeroen Bosch Ziekenhuis (van 2012- 2016 ook Manager Human Resources). Marcel verbindt complexe vraagstukken van zowel medisch inhoudelijke, menselijke en financiële aard met elkaar en lost ze op.

Ton en Marcel kiezen voor Cederhof gezien het brede geïntegreerde zorgpakket dat Cederhof biedt, de ontwikkelingsfase met de nieuwbouw van 76 levensloopbestendige woningen en de zorgvisie ‘ontregel de zorg’ (radicale vernieuwing verpleeghuiszorg). Cederhof is blij met deze denkkracht en heet ze van harte welkom in Kapelle.Werken bij Cederhof? Bekijk onze vacatures
Vragen over mantelzorg? Wij helpen u graag
Contact