U bent hier

Ruim 120 deelnemers aan de vrijwilligersdag Cederhof

02-07-2019

De middag startte met een gezellige quiz in dorpscentrum De Vroone. Sommige teams kwamen zelfs verkleed naar de vrijwilligersdag! Fanatiek werd aan de quiz deelgenomen. Op een groot scherm werden filmpjes en muziekfragmenten getoond van de jaren 60 tot en met nu. Het team “De radio’s” wonnen nipt van het “A-team” en het team “Dolly Dots”.

Vervolgens werd in het restaurant van Cederhof een feestelijk driegangen menu aan de ruim 120 vrijwilligers geserveerd. De vrijwilligersdag is een blijk van waardering voor de inzet van de 200 vrijwilligers die aan Cederhof verbonden zijn. Zij zijn het kloppend hart van Cederhof!

De vrijwilligers die 5,10 of 15 jaar aan Cederhof verbonden zijn, werden in de bloemen gezet en kregen een presentje.

De vrijwilligers hebben genoten van de vrijwilligersdag waar ze elkaar ook allemaal zagen en gezellig konden bijpraten.

Vrijwilligers in Cederhof verzorgen groepsactiviteiten (kegelen, sjoelen, bewegen op muziek, koersbal). Ook wordt voorgelezen op de huiskamer. Elke week gezongen (oud Hollandse of kerkelijke liederen). Vrijwilligers komen ook op huisbezoek bij inwoners van de gemeente Kapelle of gewoon even te praten of samen te gaan fietsen. En niet te vergeten de vrijwilligers die de bezoekers van de dagverzorging iedere dag thuis ophalen. Of de maaltijden tafeltje-dekje bij 200 inwoners van de gemeente Kapelle iedere dag bezorgen.

Deze betrokkenheid bij de inwoners voor de gemeente Kapelle verdient waardering!Werken bij Cederhof? Bekijk onze vacatures
Vragen over mantelzorg? Wij helpen u graag
Contact