U bent hier

Seniorenwoningen Cederhof te huur

26-04-2022

Deze woningen zijn inmiddels verhuurd. Degene die de woning hebben toegewezen, zijn persoonlijk gebeld en hebben de woning geaccepteerd.

 

Cederhof wonen verhuurt in de gemeente Kapelle 136 seniorenwoningen. Zo kunt u zelfstandig blijven wonen met de zorg die u nodig heeft. Huurders van seniorenwoningen kunnen gebruik maken van faciliteiten die Cederhof biedt, zoals tafeltje dekje, wijkverpleging en huishoudelijke hulp.

Wij hebben de keuze gemaakt om alle vrijkomende seniorenwoningen te presenteren in de Scheldepost en op de website van Cederhof.  

De volgende woningen zijn per 1 mei te huur:

C.D. Vereekestraat 31 (tweede etage), huurprijs € 487,39 plus servicekosten € 47,35;

C.D. Vereekestraat 55 (tweede etage), huurprijs € € 487,39 plus servicekosten € 47,35;

Bruelisstraat 16 (laagbouw woning), huurprijs € 610,49 (geen servicekosten);

Bruelisstraat 67 C (tweede etage), huurprijs € 805,88 plus servicekosten € 44,60.

Reageer voor dinsdag 3 mei aanstaande

Op de website van Cederhof kunt u de plattegrond van de woning vinden. Als u in aanmerking wenst te komen voor de woning dan kunt u reageren door het inleveren van dit aanmeldformulier.  

Dit formulier kunt u invullen en inleveren op het moment dat er een woning is gepubliceerd waarvoor u in aanmerking wilt komen.

Mocht u geen computer hebben dan kunt u het formulier ook afhalen bij de receptie van Cederhof (maandag tot en met vrijdag van 8 tot 16.30 uur).

U kunt dit formulier brengen of per mail versturen naar Cederhof: info@cederhof.eu.Werken bij Cederhof? Bekijk onze vacatures
Vragen over mantelzorg? Wij helpen u graag
Contact