U bent hier

Wie zijn we?

Cederhof werkt met ruim 280 medewerkers en vrijwilligers. Wij bieden met dit team actief zorg- en dienstverlening aan. En met ons team hebben wij één missie. Wilt u meer weten over onze personeelssamenstelling klik dan hier. 

“Cederhof streeft als Kapelse organisatie naar naadloos aaneen gesloten diensten van wonen, welzijn en zorg. Wij bieden met onze bekwame en betrokken medewerkers een bijdrage aan de leefbaarheid van onze gemeente. Centraal in ons handelen staat het persoonlijk contact en het respect voor ’n eigen leven; "heel persoonlijk.”

Cederhof heeft een Raad van Bestuur en een Raad van Toezicht. Wij werken volgens statuten en reglementen die zijn opgesteld volgens de zorgbrede governance code. 

Onze diensten

Cederhof levert een groot aantal diensten, waaronder: ouderenzorg, tijdelijke opname en dagverzorging. Ook geven wij cursussen, hebben wij een Grand Culinair Cafe en organiseren wij vele activiteiten.

Misschien kent u ons nog wel als Stichting Ouderenzorg Kapelle. Onze stichting bestond uit drie dochterondernemingen. Wij hebben besloten van deze dochterondernemingen één organisatie te maken om zo de inwoners van Kapelle de beste zorg te kunnen bieden. Daarom heten wij nu Cederhof. Onze organisatie bestaat uit drie diensten: wonen, welzijn en zorg. 

Bestuur

Mevr. Inge van den Boomen, directeur/bestuurder. Beloningsbeleid conform CAO-VVT.Werken bij Cederhof? Bekijk onze vacatures
Vragen over mantelzorg? Wij helpen u graag
Contact