U bent hier

ZorgZekerZeeland

Zorg Zeker Zeeland is een samenwerking van vier zorgorganisaties in Zeeland, te weten; Cederhof, IRIZ Thuiszorg, Stichting Ouderenzorg Noord-Beveland (Cleijenborch) en Stichting Eilandzorg Schouwen-Duiveland. Samen bestrijken zij een groot deel van de provincie Zeeland. De vier zorgorganisaties bundelen de krachten zodat zij in de toekomst adequaat kunnen inspelen op de wensen en behoeften van hun cliënten. De samenwerking is gericht op het delen van kennis en ervaring wat resulteert in een kwaliteitsimpuls voor de Zeeuwse zorg.  

Als gevolg van de hervormingen in de langdurige zorg blijven steeds meer kwetsbare mensen langer thuis wonen. Dit heeft grote impact op de zorg- en hulpverlening. Goede regie en afstemming tussen betrokken zorgverleners is hierbij essentieel. Afgelopen decennia heeft de kwaliteit van de zorgverlening in Nederland een grote sprong voorwaarts gemaakt, onder andere door verbeterde onderlinge samenwerking en het ontwikkelen van nieuwe initiatieven. De cliënt staat bij alle vier de zorgorganisaties centraal. Om de continuïteit en de kwaliteit van de huidige zorg op een hoog niveau te houden en te verbeteren, wordt door onderlinge samenwerking, de hulp aan cliënten vormgegeven. Omdat het belangrijk is dat cliënten kunnen vertrouwen op de beste zorg en dat de vier partijen zich continue willen verbeteren, is Zorg Zeker Zeeland gestart.  

Het onderling delen van kennis en ervaring is een belangrijk uitgangspunt van de samenwerking. Hiermee wordt de kwaliteit en diversiteit van het zorgaanbod vergroot. Werken bij Cederhof? Bekijk onze vacatures
Vragen over mantelzorg? Wij helpen u graag
Contact