U bent hier

Welzijn

Wij zijn er voor alle inwoners van de Gemeente Kapelle. Jong en oud, kan bij ons terecht. We bieden inwoners van de gemeente Kapelle, mensen met een beperking, mantelzorgers, vrijwilligers en vrijwilligersorganisaties praktische hulp en activiteiten aan. Dit alles met behulp van zo’n 200 vrijwilligers en vele samenwerkingspartners in de gemeente.

Zónder vrijwilligers zou de gemeente Kapelle er anders uitzien: minder verenigingen, weinig hulp bij administratie, problemen met maaltijd bezorging, minder bezoek aan zieken en meer eenzame mensen. Vrijwilligers en mantelzorgers maken het mogelijk dat iedereen zoveel mogelijk “mee kan doen”. Cederhof welzijn ondersteunt vrijwilligers en mantelzorgers daarin. 

Persoonlijke ondersteuning

We willen dicht bij mensen staan, verbindingen maken en waar nodig op een persoonlijke manier ondersteuning bieden. Cederhof welzijn heeft zelf diverse diensten, maar ook een coördinerende rol richting vrijwilligers- en professionele organisaties die actief zijn in het buurtteam van de gemeente Kapelle. Onze medewerkers en vrijwilligers zullen samen met u zoeken naar uw oplossingen voor uw vraag of probleem. Deze vragen kunnen zeer verschillend zijn, net als de oplossingen die we samen vinden.  

Het werk van Cederhof welzijn wordt mogelijk gemaakt door financiële steun van de gemeente Kapelle en inzet van vrijwilligers en samenwerkingspartners uit de gemeente Kapelle.  

Ook in Cederhof zijn professionele medewerkers en vrijwilligers actief die zorgen voor een gevarieerd aanbod aan activiteiten en dagbesteding voor cliënten woonachtig in Cederhof. Ook als u niet in Cederhof woont kunt u door middel van het afsluiten van een activiteitenabonnement of dagverzorging deelnemen aan deze actviteiten. Ook voor bewoners van de Wemel worden er activiteiten georganiseerd.

Locatie cederhof welzijn

U kunt ons vinden achter Cederhof, naast "de Flat" en huisartsenpraktijk Bruelis. Op onze gevel staat "Buurtteam Kapelle".Werken bij Cederhof? Bekijk onze vacatures
Vragen over mantelzorg? Wij helpen u graag
Contact